RiktigVerktøy.no Søk

Mål på millimeteren

Under oppussing trenger man mye forskjellig verktøy, for at ting skal gå så enkelt som mulig. En av disse er en laseravstandsmåler – et ideelt apparat for enhver bruker som vil utføre raske og nøyaktige målinger. Bosch laseravstandsmåler Zamo II er utstyrt med det siste innen laserteknologi og den leverer dermed svært nøyaktige resultater.

 


Ved hjelp av enkel tastetrykk får du eksakte målinger av veggen, hyllen, garderoben, døren – eller gårdsplassen din, så lenge den ikke er lengre enn 20 meter!

 

Bosch laseravstandmåler Zamo II er liten, kompakt og hendig – den får enkelt plass i bukselommen. Et trykk på Zamos eneste knapp viser deg resultatet på en lettavleselig skjerm med god kontrast og fin bakgrunnsbelysning. Et uvurderlig hjelpemiddel under oppussing, oppmåling og bygging av smått og stort!

© RiktigVerktøy.no 2018