RiktigVerktøy.no Søk

IXO Collection – del 2

Bosch IXO batteridrill er et lite unikum i seg selv – IXO Collection er tilbehøret som gjør den enda mer praktisk, både når det gjelder montering og enkelt skruarbeid, samt på grillfesten med venner og familie. Artikkelen om festtilbehøret finner du her!

Idag skal vi ta for oss forsatsene du kan sette på IXO, for å forenkle diverse arbeid – først ut er dreiemomentforsatsen. Dette er et tilbehør som gir deg mulighet til å bestemme hvor hardt du strammer en skrue eller en mutter. Mange situasjoner blir enklere å håndtere når du kan kontrollere momentet på skruene eller mutterne. Med dreiemomentforsatsen kan du benytte IXO til de mest følsomme skruer og justere moment i forhold til hva du har behov for. Man opplever ofte at man ødelegger skruer, eller at man skrur skruene for langt inn og ødelegger materialet man skrur i om man ikke har dreiemoment på skrudrillen. Denne forsatsen gir muligheten til å spare skruer og å ikke ødelegge mykt materiale når man skrur skruene hardt fast. Helt supert! Kan kjøpes her!

Om du skal kutte i PVC, papp, lær eller stoff (maks tykkelse på 6 mm), er universalkutterforsatsen din nye bestevenn. Dropp saks og sløve kniver, bare sett universalkutteren på IXO’en og kutt i vei. Svært allsidig og praktisk verktøy. Du finner den her!

Sist ut i IXO Collection idag, er vinkelforsatsen. Denne gjør at du sammen med den populære IXO batteridrillen kan komme til for å skru på de utroligste steder. Med denne kan du med de nødvendige bits håndtere skruer i nesten alle mulige situasjoner uansett hvor kronglete de er plassert. Sjekk den ut her!

Som du skjønner, Bosch IXO er ut supert utgangspunkt for en mengde ulike ekstratilbehør, utover å skru og bore. Du kjøper tilbehør etter behov, om det er for å åpne vinen eller for å klippe opp stoffer til et sømprosjekt – det er helt opptil deg. IXO kjennetegnes selvsagt av den velkjente Bosch-kvaliteten og du finner den her!

 

Noen fakta på tampen:

  • IXO har ingen minneeffekt og dermed ingen selvutlading – den er alltid klar til bruk, takket være Lithium-Ion-teknologi
  • PowerLight – den innebygde lampedioden gir god belysning på arbeidsemnet
  • Rotasjonsretnings- og batteriindikator med lampe
  • Automatisk spindellås til manuell fastspenning og løsning av skruer
  • Optimal oppbevaring i ladestasjonen
  • Softgrip gir bedre og mer bekvemt grep

Du får kjøpt den her!

Bilder: Bosch Norge

 

 

© RiktigVerktøy.no 2018