RiktigVerktøy.no Søk

IXO Collection – del 1

Eier du en IXO? Eller kanskje du ønsker deg en? Visste du at det finnes tilbehør til IXO som til og med gjør grillfesten enklere?

Bosch IXO er en kjekk liten batteridrill, som selvsagt hjelper deg å skru sammen møbler, henge opp bilder eller bore hull i lettere materialer – men den har også tilbehør som hører mer hjemme ved middagen enn i verkstedet! Det første smarte tilbehøret ut er grillblåseren!

Med grillblåserforsatsen blir din IXO et praktisk verktøy du kan benytte til å få fyr på grillen hjemme eller på hytta. Det er bare å lade opp drillen, så har du en grillblåser uansett hvor du befinner deg.

Neste skritt er å få åpnet vinen og det har vi også en løsning på! Korketrekkerforsatsen gjør at du alltid har det du trenger for å få åpnet vinflaskene. Det er bare å finne frem IXO’en og sette den i gang, så er flaska åpnet i en fei. Dette er et ypperlig verktøy i større selskap hvor korken skal av mange vinflasker.

Når maten grilles og deretter kommer på bordet, skal det jo krydres – og krydderkvernforsatsen gjør din Bosch IXO batteridrill om til en krydderkvern for alle slags krydder. Da behøver du ikke selv vri på salt- eller pepperkverna for å få krydret maten, du bare lader opp drillen og krydrer i vei! Raskt, effektivt og faktisk ganske morsomt!

Sist, men overhodet ikke minst, så har vi «hovedpersonen», Bosch IXO batteridrill. Neida, den er ikke av de største, men som du skjønner så har den en bredde som de færreste klarer å matche!

I neste innlegg tar vi for oss de mer verktøyorienterte forsatsene som finnes til IXO – du kan gjerne ta en tyvtitt her! 🙂

 

© RiktigVerktøy.no 2018