RiktigVerktøy.no Søk

Den smarte robotgressklipperen Bosch Indego 400 Connect

Bosch Indego 400 Connect er en av de beste robotgressklipperne på markedet. Med denne i hagen din, så trenger du ikke lenger å bekymre deg for om du får tid til å klippe plenen før du får besøk for grillfest på kvelden. Mange synes det er vanskelig å få tid til å klippe plenen i tillegg til at de tilbringer hele dagen på jobb, og dette er derfor en stressfaktor i mange hjem. I stedet kan du nå være sikker på at plenen er velstelt hver dag før du kommer hjem fra jobb, om du ønsker det.

Du kan selv programmere den til å kjøre når det passer for deg. Du kan kontrollere gressklipperen via en mobil-app, noe som gjør det ekstremt enkelt å programmere den akkurat slik du ønsker. Du kan også be den klippe en spesifikk del av plenen først slik at du kan benytte denne delen mens Indego jobber videre med resten av plenen. Når Bosch Indego 400 Connect nærmer seg hindre, har den flere sensorer som hjelper den til effektivt å styre unna disse og likevel klippe så nært hinderet som mulig. Klipperen vil også variere hvilken retning den klipper gresset slikk at du unngår å stresse plenen.

Programmering av gressklipperen gjøres spesielt enkelt med Auto Calendar-funksjon. Denne funksjonen gir deg en intuitiv og enkel måte å programmere hvordan du ønsker at den skal klippe og når. Du avgrenser hvor gressklipperroboten skal kjøre ved hjelp av kantledning. Denne holdes oppe ved hjelp av plugger. En nyhet med denne modellen er at man kan plassere disse pluggene med 75cm mellomrom i stedet for 50cm som tidligere modeller krever. Det følger også med ledningskobling som du benytter hvis du får brudd på ledningen.

Gressklipperen er designet for å bruke så lite strøm som mulig, og på grunn av at dette er en elektrisk gressklipper, så er støynivået og luftforurensningen lavere enn for vanlige gressklippere. Støynivået er målt til 63 dB +-2dB i frekvensområdet som oppfattes av det menneskelige øre, noe som er ikke stort høyere enn en vanlig utendørs samtale.

Batteriet lades opp på 45 minutter, og gressklipperen kan kjøre i 30 minutter før den må lade igjen. På stigning inntil 27% fungerer denne klipperen bra. Dette er en lett og praktisk gressklipper som kan klippe plenen for deg mens du er på jobb slik at du ikke behøver å tenke på det.

Den er bygget for å fungere om været endrer seg, men er det meldt kraftig regnvær, kan det være lurt å la den få være under tak.
Alle løse deler som følger med gressklipperen kan du få kjøpt hos oss. Det er bare å ta kontakt da disse ikke ligger på nettbutikken foreløpig.

© RiktigVerktøy.no 2017